Kongerne af Rømø: Majse jagter nye gratis silikonebryster

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2012-10-09 09:14:20

Reality-baben Majse fra ’Kongerne af Rømø’ går efter nogle nye silikonebryster – som skal være gratis.
Hver mandag kan man få et kig på Majse og hendes fordele i ’Kongerne af Rømø’ på Kanal 5, men selv er reality-silden ikke helt tilfreds med sine bryster, fortæller hun til realityportalen.dk
Hun ønsker dem større, og i den sammenhæng efterlyser hun en klinik på denne måde:
”Jeg vil gerne have sponsoreret et par kæmpe sili-duds. Jeg må have en klinik, der er lidt gavmilde. Jeg vil se lækker ud i det nye år.”
Det vil ikke være første gang, at den flotte pige skal have foretaget et indgreb. For hun har før fået ordnet sine bryster, men hendes begejstring aftog dog hurtigt.
Majse siger: ”Jeg elskede dem lige, da jeg fik dem lavet. Der var de dejlige, store og hævede – lige min kop te. Har haft dem i et år nu, og der bliver nødt til at ske noget. Jeg skal jo op i en halv Linse (Linse Kessler, red.)”
”De skal ikke være lige så store som Linses, så går min ryg i smadder, tror jeg,” indrømmer hun.
Ved første operation var der tale om en fyldning af 350 ml. i hvert bryst, men denne gang vil hun op på 700 ml. i hver.
Hun forklarer: ”Hvis mere kan lade sig gøre, er det klart det, jeg gør. Men da de er forholdsvis nye, tror jeg, at 700 ml er det højeste, jeg kan få i lige nu. Så må jeg jo under kniven igen om et år til to, hvis det er det.”
Majse fik den idé i hovedet, da Posh – som er deltageren Christinas kælenavn i ’Kongerne af Rømø’ – fik sine bryster sponsoreret.
Det skete fordi hun havde været med i den syvende sæson af ’Paradise Hotel’, og Majse garanterer lige så god reklame, hvis hun får tildelt et sponsorat.
”Klinikken kunne få det ud af det, at jeg selvfølgelig vil lave reklame for dem. Allerede nu er der mange, der har spurgt, hvor de er blevet lavet, så jeg skulle nok få skaffet dem kunder.”
Majse ville selv give bryster til alle sine kunder, hvis hun selv var indehaver af en klinik.
Debatten om at reality-deltagere får sponsoreret ting, har været omtalt i flere medier, men selv kan Majse ikke se noget galt med tanken bag.
Majse siger: ”Eftersom at man ikke har fået noget for at være med i programmet, så synes jeg, at det er på sin plads at få noget, som man kan fremvise til hele landet på en kærlig måde selvfølgelig.”
Hver mandag kl. 22:00 er ’Kongerne af Rømø’ parate på Kanal 5.//

Fortsæt med at læse her: Kongerne af Rømø: Majse jagter nye gratis silikonebryster
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk