Kristen Stewart vil holde på Rob med større bryster

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2012-12-24 09:02:03

Efter sit sidespring med Snow White and the Huntsman-instruktør Rupert Sanders er Kristen Stewart nu desperat efter at holde på sin store kærlighed, Robert Pattinson. Twilight-stjernen mener, at brystimplantater er vejen tilbage til Roberts hjerte.
”Kristen er rædselsslagen for, at Rob vil forlade hende for en anden. Hun har altid været usikker på grund af sine bryster, og hun er helt overbevist om, at Rob ville synes, det var et fantastisk turn-on, hvis hun bare fik en lille forstørrelse,” siger en ven af Kristen Stewart.
Faktisk er Kristen Stewarts beskedne barm blevet lidt af en besættelse for hende, forklarer kilden.
”Hver gang de er ude sammen, er hun i alarmberedskab for at se, hvilke piger der fanger hans opmærksomhed, og det er altid piger med store bryster. Hun er bange for, at han forlader hende for en af dem. Det er en usund besættelse, som hun ikke kan få ud af hovedet,” mener kilden.
Stjernen har tidligere klaget over, at hun ”ligner en dreng” – men er til hverdag typen, der foretrækker sneakers for stiletsko, og hvis stylist tigger hende om at tage læbestift og høje sko på til celebritybegivenheder.//

Denne artikel er fra: Kristen Stewart vil holde på Rob med større bryster
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk