Lån til og finansiering af plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger

En plastikoperation samt nogle kosmetiske behandlinger er dyre indgreb,En plastikoperation samt nogle kosmetiske behandlinger er dyre indgreb, hvilket gør at man ikke altid kan eller vil betale kontant. Dette behøver man heller ikke gøre, eftersom der findes en del virksomheder og organisationer, der specialiserer sig i at låne penge til eller finansiere plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger.

Muligheder for lån til og finansiering af Deres plastikkirurgi/kosmetiske behandling

Som patient har man forskellige alternativer for finansiering af sin plastikoperation eller kosmetiske behandling. Til de mest typiske finansieringsformer hører:

  • Lån fra en specialiseret finansorganisation. Der findes et antal organisationer som specialiserer sig i lån til plastikkirurgiske indgreb og kosmetiske behandlinger. Disse organisationer bevilliger Deres lån efter en sædvanlig kreditordning, præcis som en bank.
  • Lån formidlet af klinikken. Mange klinikker har et samarbejde med finansieringsorganisationer og klinikken vil kunne hjælpe Dem med Deres ansøgning om lån. Når lånet bliver bevilliget, vil pengene blive sendt direkte til klinikkens konto.
  • Normalt banklån. Hvis De allerede har et fungerende banklån eller giver Dem tid til at undersøge mulighederne, kan et almindeligt banklån være et alternativ for finansiering af Deres plastikkirurgi eller kosmetiske behandling.

Vær grundig med vilkår for Deres finansiering/lån

Uanset hvornår eller til hvad man låner penge, skal man altid sætte sig grundigt ind i vilkårene for det pågældende lån/finansiering. Renter og afgifter varierer fra den ene type lån og finansieringsform til den anden.

« Priser for plastikkirurgi | Konsultationsbesøg før plastikkirurgi »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk