Lady Gaga fik Rio i nakken

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2012-11-13 12:28:30

Popstjernen udtrykker sin kærlighed på specielle måder.
Mange er gennem tiden blev dybt forelsket i den sydamerikanske by Rio de Janerio, og Lady Gaga er endnu en af dem – men som altid skal hun gøre sig lidt mere bemærket.
Sidste lørdag valgte hun at lade byens navn forevige i sin nakke ved hjælp af en tatovering, som hun med stolthed fremviste på Twitter, hvor hendes 30 millioner fans kunne se den nyeste tilføjelse til hendes kropskunst.
For ikke så lang tiden fik ’The Fame’ monsteret barberet sig skaldet i nakken, så hun kunne få en tusch af en kerub ved siden af den nye ’Rio’-tatovering. Kerub-tatoveringen kan være en hentydning til den bibelske lignelse om, at keruber er ’en art himmelske væsener, der vogter over hellige steder’.

Lady Gagas tatoveringer har alle en personlig mening for hende, så hendes koncert i byen må have efterladt et så indtrængende indtryk hos popsangerinden, at byens navn for altid skulle sidde i hendes nakke.
Nu kan hendes kerub vogte over byen.
Som man kunne forvente, havde Lady Gaga ikke nogen direkte kommentar til tatoveringen, men kom med den sædvanlige forklaring om, at musik binder os alle sammen.
Kilde: ekstrabladet.dk//

Fortsæt med at læse her: Lady Gaga fik Rio i nakken
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk