Læbeforstørrelse med fillerinjektioner

Læbeforstørrelse gennem injektioner af Restylane, Juvederm, Evolence eller en anden vævsfiller er den mest brugte og den enkleste metode for læbeforstørrelse. Den er relativt billig, den har få risici, er hurtig at udføre og patienten kan vende tilbage til sine normale aktiviteter umiddelbart efter indgrebet.

Sådan bliver det udført

Forstørrelse af læberne opnås gennem at en kunstigt fremstillet vævsfiller, som Restylane, Juvederm, Evolence osv., bliver indsprøjtet på strategiske steder i læberne vha. en tynd nål.

Læbeforstørrelse med fillerinjektionerVolumen af den indsprøjtede væske/gel udgør forstørrelsen af læberne. Resultatet af behandlingen er i meget høj grad afhængig af behandlerens erfaring og evner.

Læbeinjektioner bliver givet i lokalbedøvelse (tandlægebedøvelse eller bedøvelsescreme) og tager mindre end én time til at gennemføre.

Efter indgrebet skal man forvente opståen af en vis hævelse og rødme i det behandlede område. Symptomerne er dog milde og i de fleste tilfælde forsvinder de helt inden tre dage.

Forberedende møde er ikke nødvendigt

Der behøves ingen konsultationssamtale med behandleren inden indgrebet. Man tager den typisk i forbindelse med indgrebet. Indgrebet er enkelt, smertefrit og resultatet er synlig med det samme, men det varer dog sjældent i mere end ét år.

Forskellige injektionsprodukter (Restylane, Juvederm, Evolence osv.)

Der findes et stort antal forskellige injektionsprodukter som er beregnet på at opnå læbeforstørrelse. Til de mest populære hører Restylane, Juvederm og Evolence.

Det ideale produkt skulle være enkelt og billigt at fremstille, ikke give nogen bivirkninger og komplikationer, give et langvarigt resultat, skal være let at anvende og let at fjerne hvis patienten skulle ombestemme sig. Desværre er det perfekte injektionsprodukt ikke opfundet endnu. Men når dette er sagt, så findes der en hel del forskellige produkter, der kan tilbyde forbedringer.

De kan læse mere om de forskellige injektionsprodukter, deres unikke egenskaber, hvordan de anvendes og hvilke resultater De kan forvente på informationssiden om injektionsbehandlinger ».

« Læbeforstørrelse med læbeimplantat | Læbekirurgi og kirurgisk læbeforstørrelse »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk