Laserbehandling mod hårtab (hårlaser)

Hårtab kan bremses og til en vis grad vendes om hvis man regelmæssigt udsætter hårbunden for laser, et præcisionsstyret lys med en vis bølgelængde. Laserbehandling med en speciel laser for håret tilbydes i specielle saloner.

Laserbehandling mod hårtab (hårlaser)En laserbehandling (hårlaser) tager ca. 20 min og bør udføres ca. 1 gang om ugen i løbet af det første år. Derefter vedligeholder man resultatet ved at foretage behandling en gang hver måned.

Der findes også et antal af ”hjemmeprodukter” som ligner kam og hårbørster og vha. af hvilke man selv kan udføre laserbehandling derhjemme.

Effekten er svær at bevise, men 8 ud af 10 er ikke utilfredse med sin laserbehandling

Hvor effektiv laserbehandling mod hårtab er, er et emne for mange debatter, også blandt læger og specialister i hårtab. Det kan dog siges at laserbehandling kan have en form for forebyggende effekt på hårtab i en tidlig form af hårtab. Metoden er risikofri og er også godkendt som medicinsk behandlingsform af den amerikanske FDA.

Effekten af laserbehandling mod hårtab er svært at bevise på den samme videnskabelige måde som man beviser effekten af et lægemiddel. Den eksakte mekanisme bag hvordan laserstråler kan stimulere hårsække er ikke helt undersøgt.

Behandling med laser bliver ofte kombineret med lægemiddel, og dette i sig selv gør det svært at bedømme hvor meget laserbehandlingen bidrager til det samlede resultat. Med disse forbehold kan man dog konstatere, at erfaring fra Sverige viser, at 8 ud af 10 udvalgte patienter ikke bliver utilfredse med deres laserbehandling efter etårs behandlingsforløb.

Priser for en laserbehandling ved hårtab

Priser for en laserbehandling ved hårtabPris for laserbehandling mod hårtab lander et sted mellem 20 – 30 000 kr for første år (afhængig af lokal konkurrencesituation). Prisen omfatter 40 – 50 behandlinger som hver er 20 minutter lang. Derefter kræves der vedligeholdelse behandlinger 10 – 15 gange pr. år, hvilket i dag koster 2 000 – 3 000 kr. pr år.

Finansiering af laserbehandling

Visse finansierings organisationer har specialiseret sig i finansiering af – og lån til kosmetiske behandlinger og de kan tilbyde Dem lån til Deres laserbehandling. Men det er vigtigt at sætte sig ind i alle detaljer og vilkår af lån eller finansiering, før man beslutter sig for at få sin kosmetiske behandling betalt.

De kan læse mere om lån til eller finansiering af kosmetiske behandlinger på informationssiden om lån af skønhedsbehandlinger ».

« Lægemiddelsbehandling mod hårtab | Hårerstatning & parykker ved hårtab »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk