Linses datter har fået nye bryster

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2013-02-13 20:05:25

Linse Kesslers datter, Stephanie ’Geggo’ Christiansen, har netop fået pumpet en liter silikone i sine bryster – en halv liter i hvert.
Operationen fandt sted i Litauen, der samtidig markerede afslutningen på fire år med ujævne bryster, som resulterede i smerte.
Divaen fra Islands Brygge fortæller til Her & Nu: ”De her bryster skal jeg have resten af livet, og jeg er glad for, at de gamle, som Jørgen Ege maltrakterede, er fjernet. Nu er det slut med at være flov over mine bryster.”
Stephanie fik på råd fra sin mor lavet større bryster hos den berygtede penislæge, Jørgen Ege. På trods af at hendes mor er kendt for et gigantisk forparti, har den unge reality-stjerne ingen planer om få lige så store bryster.
Læs også: Se brystbombens nye tatovering
Hun virker også umiddelbart tilfreds med de nye bryster: ”Hold nu kæft nogle store kasser jeg har,” sagde Stephanie glad, samtidig med at Kestutis Maslaukas, som var den kirurg, der foretog den to timer lange operation, fjernede forbindingerne.
Geggos kæreste, Den 22-årige Nick, som støttede hende under hele forløbet, er også enig i, at 560 ml silikone i hvert af hendes bryster må være nok.
Han udtaler: ”De er fine nok, men så skal de altså heller ikke være større. Det er en pæn størrelse, og hun har højden til dem.”

//

Fortsæt med at læse her: Linses datter har fået nye bryster
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk