Alt om LPG Endermologi (Lipomassage)

LPG Endermologi eller Lipomassage som behandlingen også bliver kaldt er en teknik som bruges til at udføre en s.k. bindevævsmassage. Teknikken blev opfundet af en franskmand ved navn Luois Paul Guitay, dermed navnet LPG.

LPG Endermologi eller Lipomassage LPG Endermologi er mest kendt som en virkningsfuld behandling mod cellulitis, men den bruges også for at opnå andre æstetiske resultater som f.eks. reduktion af lokale fedtdepoter og opstramning af huden. LPG bruges også til terapeutiske og medicinske formål.

Dyb bindevævsmassage (effekten af LPG) har en veldokumenteret evne til at stimulere celleaktivitet i og under huden. LPG-teknologien benytter sig af disse mekanismer og giver effektiv behandling med dokumenterede resultater.

Stimulerer kroppens egne fornyelsesmekanismer

ormålet med en LPG Endermologie behandling er at stimulere kroppens celler og på denne måde få dem til at reagere. Denne reaktion kan for eksempel aktivere produktionen af hudens bygesten – Collagen og Elastin – eller den s.k. lipolyse som nedbryder kroppens fedt.

Stimulerer kroppens egne fornyelsesmekanismerFEn stor del af de positive effekter af Endermologi (Lipomassage) kan tilskrives de to grundlæggende funktioner – øget blod- og lymfecirkulation – der sikrer at affaldsstoffer, toksiner og overskydende væske lettere kan komme ud af kroppen.

Behandlingsinformation for LPG Endermologi

En LPG Endermologie behandling er en enkel behandling som tager ca. 1 time at få gennemført, indebærer ingen risici og er smertefri. Men dette er dog ikke en engansbehandling. For at opnå gode resultater behøves ofte en serie af 10-15 behandlinger fordelt over 2 gange/uge og derefter skal man gennemgå vedligeholdelsebehandlinger hver måned.

Hvilke resultater kan man forvente af LPG Endermologi?

LPG Endermologi bruges til at opnå forskellige resultater. I den æstetiske sammenhæng handler det primært om at opnå nogle af følgende:

  • Udglatte områder med cellulitis gennem, LPG massage
  • Reducere lokale fedtdepoter med LPG Lipomassage
  • Opstramme og forynge huden med LPG Endermolift
  • Forbedre forudsætninger for heling før eller efter en kirurgisk fedtsugning

Som det blev nævnt før, har dyb bindevævsmassage veldokumenterede effekter. LPG Endermologi – teknologi er en gennemprøvet metode til, på en mekanisk måde, at levere denne massage. Derfor kan ovennævnte resultater opnås.

I første omgang kan man regne med gode resultater i behandling af cellulitis. LPG har også en meget positiv effekt på helingsprocessen efter en kirurgisk fedtsugning da den mindsker risiko for ujævnheder.

Resultatet af en LPG behandling er for en stor del afhængig af patientens forudsætninger samt antal behandlinger som bliver udført. LPG kan dog aldrig erstatte en fedtsugning for at reducere fedtdepoter eller eksempelvis en ansigtsløftning for at opstramme huden.

Patienter som ikke lider af overvægt, har en sund livsstil og som er klare til at gennemgå en serie af behandlinger kan forvente de bedste resultater af Endermologi.

Sådan bliver en behandling med LPG Endermologi (Lipomassage) gennemført

Sådan bliver en behandling med LPG Endermologi (Lipomassage) gennemførtSelve LPG-behandlingen bliver udført af en behandler som kører en stor dyse frem og tilbage over det område som skal behandles. Dysen skaber et vakuum som suger huden ind mellem to vibrerende metalruller.

Under behandlingen, som tager 30-40 minutter, befinder man sig på en behandlingsbænk i siddende eller liggende stilling. Man bliver klædt i en tætsiddende tynd kropsstrømpe.

Umiddelbart efter behandlingen kan man vende tilbage til sine normale aktiviteter. Resultatet bliver ikke synligt med det samme, men vil fremkomme lidt efter lidt.

Priser for LPG Endermologi

Eftersom en Endermologi – behandling består af et antal sessioner, skal prisen for LPG ses som en helhed. Man bør gå ud fra at en ”standardbehandling” omfatter 15 gange i ”behandlingsfasen” og derefter én behandling pr. måned i ”vedligeholdelsesfasen”.

Prisen for en behandlingssession med Endermologi er ca. 500 kr. og prisen for en serie på 10 behandlinger ligger på ca. 4 – 5.000 kr.

I de tilfælde hvor LPG bruges for at forbedre helingsprocessen efter et kirurgisk indgreb skal man regne med mindst 6 LPG-sessioner. Prisen bliver så ca. 3 – 4.000 kr.

Lipomassage – yderligere information og muligheder

Diskuter, læs mere eller gå videre med LPG Endermologi & Lipomassage ved hjælp af linkene som følger.

(Kommer snart!)

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk