Mand bruger en halv million kr. på at ligne Ken-dukke

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2012-12-18 19:48:02

Flere kvinder har gennemgået operationer for at komme til at ligne Barbie-dukken. Men nu skal Barbie ikke længere være alene i menneskenes verden. 32-årige Justin Jedlica har nemlig brugt over en halv millioner kroner på at komme til at ligne Ken-dukken.
”Jeg har altid været interesseret i plastikkirurgi, fordi det er en forlængelse af min kreativitet,” sagde Justin Jedlica i tv-showet The Doctors.
Han har gennemgået op imod 100 plastikkirurgiske operationer, men i dag er han glad for at se sig i spejlet.
Justin Jedlica har både fået rettet næsen og pandebenet, og der er lagt silikone i hans kinder, læber, balder og hage. Selv bryst og overarme er forsynet med implantater.
”Det var virkelig noget, der fik mig til at skille mig ud og gjorde mig værdifuld, så jeg følte mig helt euforisk,” forklarer han om sin første operation, som han fik som attenårig.
Den menneskelige Ken forklarede også, at plastikoperationerne er hans måde at ”behandle sig selv, som om jeg var min egen skulptur, mit eget kunstværk.”

Lægerne i tv-programmet var dog knap så euforiske. De forklarede, at selvom det selvfølgelig er Justin Jedlicas ret at lade sig operere den ene gang efter den anden, kan der opstå problemer, når man gennemgår så mange operationer.
Men selv er han ikke bekymret: “Jeg er villig til at acceptere de risici, men jeg synes ikke, der er noget i livet, der er værd at gøre, hvis man ikke løber en risiko. Det er som at bede Picasso om ikke at male!” sagde han.
//

Fortsæt ved kilden: Mand bruger en halv million kr. på at ligne Ken-dukke
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk