Menneskelig Barbie giver 8-årig datter gavekort til plastikkirurgi

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2012-12-15 10:15:41

Sarah Burge kaldes Den menneskelige Barbie og har gennemgået 100 plastikkirurgiske procedurer. Hun har tidligere forarget tv-seerne ved at afsløre, at hun forærer sin lille datter gavekort til plastikkirurgi – og nu chokerer hendes opdragelsesstil igen tv-seerne.
I juni besøgte hun USA sammen med sin otteårige datter, Poppy, for at lancere den lille pige som skønhedsdronning. Men forsøget faldt uheldigt ud, da talkshowvært Anderson Cooper blev så forarget over, at hun havde foræret børnene gavekort til plastikkirurgi, at han afsluttede et interview før tiden.
Nu har hun forarget seerne af This Morning ved at forklare, at hun vil bruge over 160 000 kroner på julegaver til sine børn, der kan se frem til en jul med designertøj, smykker, ponyer og gavekort til plastikkirurgi.
Sarah Burge, der har sin egen skønhedsklinik, vil imponere de tre døtre på 8, 17 og 27 år ved et forvandle sit hus til et vinterligt eventyrlandskab.
”Mange mennesker stifter gæld til jul, men jeg har råd til det. Jeg er lige kommet tilbage fra Rusland og har købt nogle virkelig dyre gaver, også gavekort til plastikkirurgi. Det er den ene gang om året, vi kan bruge penge,” sagde den 51-årige mor.
//

Vis oprindelig artiklen: Menneskelig Barbie giver 8-årig datter gavekort til plastikkirurgi
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk