Introduktion til næsekorrektion

Muligheder og begrænsninger ved næsekorrektion (næseoperation)En næsekorrektion er en plastikkirurgisk indgreb, der går ud på at forandre næsens størrelse eller form. Hvis De overvejer at gennemgå en næseoperation, kan De på denne side læse mere om indgrebets muligheder og begrænsninger.

Således kan en næsekorrektion påvirke Deres udseende

Med sin centrale placering i ansigtet er næsen en naturlig fokuspunk, og dens form kan i en stor grad påvirke vores udseende og ansigtets harmoni. Dette gør næsekorrektion til et af de mest populære plastikkirurgiske indgreb.

Næsen består af knolde, brusk og underhus/fedtvæv, som dækkes af huden. Afhængig af hvilken forandring man vil opnå gennem en næseoperation, bliver et eller flere af disse væv berørt og formet til et ønsket resultat.

Mulighederne for forandring gennem næseplastik er talrige. En stor næse kan gøres mindre, en bred næse smallere og en lang næse kortere. En næsekorrektion kan også forandre formen på næsespidsen eller næseryg, formindske afstanden mellem næsebor og forandre vinklen mellem næsen og overlæben.

Hvem kan få foretaget en næsekorrektion (næseplastik)?

En næsekorrektion kan give dramatiske forandringer til Deres udseende, men operationen har også visse begrænsninger. Det er Deres unikke anatomiske forudsætninger som i sidste ende afgør hvad som er muligt at opnå.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at selv om en næseoperation kan forbedre Deres udsende og Deres selvtillid, vil den ikke nødvendigvis give Dem et ideelt udseende. Derfor er patienter som søger forbedring frem for perfektion de bedste kandidater til næsekorrektion.

Udover det, skal man være ved godt fysisk og mentalt helbred og have realistiske forventninger til hvad man kan opnå ved hjælp af en næseoperation.

« Startside til naesekorrektion | Sådan bliver en næsekorrektion udført »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk