Nicole Kidman: Jeg er færdig med botox

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2013-01-29 13:17:01

Nicole Kidman vil aldrig bruge Botox igen.
Den 42-årige skuespillerinde – som er gift med australieren Keith Urban – har forsøgt sig med de rynkeudglattende indsprøjtninger, men hun har nu planer om at undgå dem i fremtiden, da hun fortrækker at have kontrol over sine ansigtsudtryk, skriver exposay.com.
Hun sagde til den italienske avis La Repubblica: ”Nej til kirurgiske indgreb herfra. Jeg prøvede Botox, desværre, men jeg slap fri af det, og nu kan jeg endelig bevæge mit ansigt igen.”
Læs også: Nicole Kidman måtte lokkes til sexscener
Nicole kan snart opleves i Park Chan-wooks psykologiske gyserfilm, ’Stoker’, hvor hun spiller Evelyn Stoker, en kvinde, som er jaloux på sin datter, India Stoker (Mia Wasikowska).
Hollywood-stjernen – som også har to børn, Isabella på 20 år og den 17-årige Connor, med sin eksmand Tom Cruise – indrømmer, at det var hårdt at spille karakteren, fordi hendes kærlighed til børn er så enorm.
Læs også: Nicole Kidman: Keith gav mig selvtilliden tilbage
Hun sagde: ”Jeg var en stor fan af Park Chan-wook. Jeg ønskede at arbejde sammen med ham og med Mia, der er australier ligesom mig. Det var en fantastisk oplevelse. Jeg spiller rollen som en mor, der hader sin datter. Det kunne ikke være længere fra den person, jeg er. Intet betyder mere for mig end mine børn.”
Selvom hun har eksperimenteret med Botox, holder Nicole fast ved en sund kostplan og et strengs træningsprogram for at blive ved med at se godt ud.
Hun sagde: ”Jeg er fuldstændig naturlig. Jeg bruger solcreme, jeg ryger ikke og jeg tager vare på mig selv, og det er jeg stolt af at kunne sige.”
Læs også: Nicole Kidman topløs for rejsemagasinet V79
”Alle skal have lov til at gøre, hvad de vil med dem selv – jeg dømmer ikke – men jeg tror personligt på at være i god fysisk form. Sådan er jeg opfostret.”
”Jeg kan ikke befinde mig ude i solen, fordi jeg har lys hud. Det var et mareridt, da jeg var yngre, men nu har det sine fordele.”

Nicole Kidman og hendes mand Keith Urban – Foto: Splash/AOP//

Uddrag fra: Nicole Kidman: Jeg er færdig med botox
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk