Introduktion till øjenlågsoperation (øjenlågskorrektion)

En øjenlågsoperation er et plastikkirurgisk indgreb som udføres for at fjerne overskud af huden, samt muskelvæv og fedtvæv fra området i/omkring de øvre og nedre øjenlåg. På denne side kan De, som overvejer at gennemgå en operation, få en saglig information om øjenlågskorrektioner.

Sådan kan en øjenlågsoperation forbedre Deres udseende

Introduktion till øjenlågsoperation (øjenlågskorrektion)Gennem øjnene og området omkring dem, udtrykker vi meget af vores personlighed og det er derfor vores omgivelse lægger stor mærke til det. Men det er også det område som for en stor del bliver påvirket af alderen og livsstil.

Muskulaturen omkring øjnene og huden i panden bliver slappe med tiden og dette leder til at huden i de øvre øjenlåg begynder at synke ned og hænge. Fedtvævet som omgiver øjeæblet tiltager, buler frem og forårsager poselignende formationer rundt om øjnene. En øjenlågskorrektion kan på en meget effektiv måde behandle både disse tilstande. En øjenlågsoperation har dog ingen effekt på mørke ringe under øjnene eller ”huller” under øjnene.

De ovennævnte anatomiske forandringer i kombination med de positive effekter en øjenlågsoperation indebærer for både patientens udseende og selvfølelse, har gjort øjenlågskorrektioner til et af de mest populære plastikkirurgiske indgreb i Europa.

Hvem kan få foretaget en øjenlågskorrektion

Hvem kan få foretaget en øjenlågskorrektionMænd og kvinder med god fysisk og mentalt helbred og med realistiske forventninger for hvad der er muligt at opnå vha. en øjenlågsoperation, kan få foretaget operationen. De fleste patienter er 35 år eller ældre. Hvis hængende, poselignende øjenlåg findes i familien, kan man få foretaget en øjenlågskorrektion i en yngre alder.

Vise medicinske tilstande kan gøre en øjenlågskorrektion mere risikabel og påvirke forudsætninger for gennemførslen af en øjenlågsoperation. Til disse tilstande hører tørre øjne, højt blodtryk, karsygdomme, diabetes, skjoldbruskkirtelproblemer og nogle øjensygdomme. De skal være opmærksomme på nøjagtigt at informere Deres kirurg om Deres medicinske baggrund i forbindelse med Deres konsultation.

Som patienten skal man også vide at en øjenlågskorrektion fjerner ikke fine rynker eller linjer eller mørke ringe under øjnene. Hængende øjenbryn kan heller ikke påvirkes af en øjenlågsoperation, men skal behandles vha. et pandeløft ».

« Startside for øjenlågsplastik | Sådan bliver en øjenlågskorrektion udført »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk