Om Cosmedia.dk

Cosmedia.dk er en informationsportal inden for plastikkirurgi, kosmetisk medicin og skønhedsbehandlinger. Portalen blev grundlagt i 2010 og publiceres af Frontline AB.

Cosmedia.dk’s mål er at på en saglig og oplysende måde informere sine brugere om de muligheder og begrænsninger den kosmetiske medicin og de nye metoder for kosmetiske behandlinger indebærer. På denne måde håber vi at bygge en bro mellem læger, skønhedsspecialister og forbrugere.

Informationsportalens indehold og tjenester er udarbejdede af et redaktionelt team bestående af journalister, specialister samt webudviklere i samarbejde med specielkompetente plastikkirurger, læger, sygeplejersker, hudterapeuter og behandlere. Alt medicinsk eller behandlingsrelateret indhold er revideret af en specialistkompetent læge eller behandler før publiceringen.

Samtlige Cosmedia.dk’s tjenester er gratis for brugere og bliver sponsoreret gennem sponsorer og annoncer som kan ses på sitet. I denne sammenhæng skal det dog nævnes at det redaktionelle indhold er uafhængigt og ikke kan påvirkes af hverken sponsorer eller annoncører.

Om Frontline AB

Cosmedia.dk er drevet af den svenske medievirksomhed Frontline AB, som blev grundlagt i 1999. Frontlines professionelle retning ligger i udvikling og produktion af egenejede emneorienterede digitale media. Vores informationsportaler og webbaserede registrer giver information og lærerige oplevelser til brugere, samtidig med at den udgør en fokuseret mediekanal som lader leverandøren præsentere sit budskab for den interesserede målgruppe.

Frontline driver virksomheder i dag i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Storbritannien og Spanien.

Frontlines mål er at tilføre værdi til så vel Internettet som informationsmedia og disses brugere, uanset om disse befinder sig på konsumentsiden eller leverandørsiden.

Om indholdet på webben

Materialet på Cosmedia.dk skal, uanset den samlede redaktionelle kompetence og kontrollen, kun betragtes som generel oplysning og hverken kan eller skal erstatte en professionel medicinsk konsultation, såsom et lægebesøg. Webbens indhold skal heller ikke udgøre grundlag for diagnose eller behandling, men kun tages som en komplementerende information.

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk