Introduktion til penis forstørrelse

En penis forstørrelse er et plastikkirurgisk indgreb, der bliver udført for at opnå en penisforlængelse og/eller en penisfortykkelse. På denne side kan, De som overvejer at gennemgå en penis forstørrelse, finde en udførlig information om indgrebets muligheder og begrænsninger.

En mands penis har gennem alle tider været et symbol på manddom. Størrelses betydning for sexlivet og selvfølelse er stadig et emne for diskussion. Ikke desto mindre er der flere og flere mænd der vælger at gennemgå en penisforstørrelse i form af en penisforlængelse og/eller en penisfortykkelse.

Hvilke resultater kan man forvente af en penis forstørrelse?

Gennem en penis forstørrelse med kirurgisk teknik kan man opnå både en forlængelse og fortykkelse af penis.

Penis forstørrelser begyndte at blive udført af kirurger i 90’erne. Siden er der udviklet relativt sikre metoder for penisforlængelse, penisfortykkelse samt forstørrelse af penishoved. Ved anvendelse af disse metoder kan man opnå forlængelse af penis i afslappet tilstand på 2 – 5 cm og fortykkelse på ca. 30 – 50 %.

Mange kirurger er dog, med hensyn til risici og komplikationer, modstandere af at udføre penis forstørrelse af andre end medicinske grund og for andre behandlinger end en såkaldt mikropenis (>6 cm i erigeret tilstand).

Hvem kan få foretaget en penis forstørrelse?

En penis forstørrelse har i den første omgang effekt på penisstørrelse i afslappet tilstand. I en erigeret tilstand kan man stadigvæk mærke resultatet af indgrebet, men i et begrænset omfang. Dem der er ude efter en ”omklædningsrums effekt” vil derfor opnå bedre resultater af en penisforstørrelse, end dem som er efter en ”soveværelses effekt”.

Ovenstående behøver dog ikke betyde at en penis forstørrelse ikke vil påvirke ens sexliv. Mange patienter oplever en positiv forandring af sexlivet, som en effekt af øget selvsikkerhed, der penisforstørrelse medfører.

Som interesseret i at gennemgå en penis forstørrelse, skal man have realistiske forventninger til hvad indgrebet kan give en. Det er også vigtigt at man gør indgrebet for sin egen skyld og ikke for en andens.

Højt blodtryk, hjertekarsygdomme, urologisk sygdomshistorik eller visse andre tilstande, kan give problemer med penis forstørrelse og derfor skal man være ærlig med kirurgen hvis man har nogle af de nævnte problemer.

« Startside for penisforstørrelse | Forskellige metoder for penisforstørrelse »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk