Tiden efter en penisforstørrelse

Trækkebehandling efter penisforlængelseEn penisforstørrelse er en relativt enkelt operation, set fra en kirurgisk synsvinkel. Dette gælder for både penisforlængelse og penisfortykkelse og den postoperative periode, set fra patientens synsvinkel, er ret let og ikke problematisk.

  • Umiddelbart efter operationen vil området blive forsynet med en beskyttende bandage. De vil opleve en vis smerte i løbet af de første par dage efter operationen og vil derfor få en smertestillende medicin.
  • Sting vil blive taget af efter ca. 10 dage.
  • En vis blødning kan opstå i operationsområdet. Hvis blødningen ikke stopper inden 30 minutter, skal De kontakte Deres klinik.
  • For at mindske risiko for infektioner vil De få antibiotika i løbet af 5 dage.
  • De må godt og bør tage brusebad dagligt allerede den første dag efter Deres penisforstørrelse.
  • Hævelser og blå mærker er relativt hyppige. Disse vil typisk forsvinde i løbet af tre uger. For at minimere disse skal patienten hvile i sengen så meget som muligt.

De fleste patienter er tilbage til deres job efter ca. én uge af sygeskrivning. Seksuelle aktiviteter kan man begynde at involvere sig i allerede efter 4 – 6 uger, og dette gælder også andre krævende fysiske aktiviteter.

Trækkebehandling efter penisforlængelse

Efter en penisforlængelse får patienten ofte instruktioner om at udføre en trækbehandling. Formålet med denne behandling er at forhindre at den del af penis som blev skudt frem vil blive trukket tilbage til sin oprindelige position og for at modvirke dannelse af bindevæv.

Trækbehandling bliver udført manuelt gennem en form af massageøvelse eller vha. et specielt apparat. Behandlinger skal udføres i 3 – 6 måneder. En langtidsbehandling kan yderligere forlænge penissen.

Det endelige resultat af en penisforlængelse kan ses først efter 6 – 12 måneder.

« Sådan bliver en penisforstørrelse udført | Risici og komplikationer ved penisforstørrelse »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk