Metoder for penisforstørrelse

Den store interesse for penisforstørrelse har gjort at man i alle tider og med forskellige metoder og midler har prøvet at opnå en penisforlængelse eller en penisfortykkelse. Denne informationsside handler om kirurgisk penisforstørrelse, men for at sætte denne i sammenhængen, vil vi også bringe information om de mest brugte ikke-videnskabelige metoder.

Ikke kirurgiske metoder for penisforstørrelse

Ikke kirurgiske metoder for penisforstørrelseDer bliver markedsført et stort antal forskellige metoder for penisforstørrelse uden plastikkirurgisk indgreb og disse bliver ofte fremført som seriøse og virkningsfulde metoder, der er baseret på videnskabelige undersøgelser. Men hvis man kigger nærmere på kilder kan man se at alle disse påstande om sikkerhed og effektivitet mangler en saglig grund.

Ovenstående skyldes helt og enkelt at der ikke findes nogen pålidelig videnskabelig forskning som har bekræftet effektiviteten af en eller anden metode for penisforstørrelse, andet end et plastikkirurgisk indgreb.

Mangel på videnskabelige rapporter og artikler får markedsførere for disse metoder for penisforstørrelse at henvise til udtalelser fra ”specialister” og ”tilfredse brugere” og før og efter billeder som ikke altid er pålidelige.

De mest typiske ikke-kirurgiske metoder for penisforstørrelse uden plastikkirurgi er:

  • Manual strækning eller massage – Disse øvelser skal udføres i 30 minutter hver dag i løbet af en udefineret tidsperiode. Selv denne metode er mere sikker end mange andre, kan den lede til dannelse af indre arvæv. Smerte og deformationer.
  • Strækning vha. vægt – eller trækbelastning – Denne metode indebærer at vægt eller belastning fastgøres til penis under længere tidsperioder og kan føre til permanente skader på penis og dens funktioner.
  • Vakuum pumper – eftersom vakuumpumper suger blod ind i penis og får den til at hæve er den anvendelig for behandling af impotens. Dette kan danne en illusion af en større penis, men resultatet ikke er permanent. Gentagne behandlinger kan lede til skader på svulmelegeme i penis og dette kan resultere i dæmpet erektion.
  • Piller og cremer – Disse piller og cremer indeholder typisk vitaminer, mineraler, urter og i nogle tilfælde hormoner som testosteron. Selv testosteron bliver nogle gange brugt for at fremskynde puberteten hos drenge, findes der ingen videnskabelige bevise for at den eller et andet stof kan påvirke penis’ størrelse.

Fælles for alle de metoder der blev beskrevet er at der ikke findes nogen pålidelig videnskabelig forskning som antyder at de har nogen effekt. Dette skal betragtes i lyset af at store forskningsresurser under lang tid blev investeret i at finde den ”hellige gral” – en virkningsfuld produkt for penisforstørrelse.

Macrolane – enkelt alternativ til kirurgisk penisfortykkelse

Penisfortykkelse med Macrolane (fillers)

a.) viser fillernes placering under huden i profil og b.) i tværsnit

I den senere tid er der kommet et virkningsfuldt alternativ til kirurgisk penisfortykkelse. Dette alternativ indebærer at man indsprøjter en såkaldt vævsfiller (Macrolane) under huden på penisskaftet.

Penisfortykkelse med Macrolane er en meget enkelt behandling som hverken kræver narkose eller sygeskrivning.

Resultatet efter en penisfortykkelse med Macrolane er dok ikke permanent og den forsvinder efter ca. ét år. De kan læse mere om denne type behandling på informationssiden om injektionsbehandlinger ».

Kirurgisk penisforstørrelse

Med en kirurgisk penisforstørrelse kan man opnå både forlængelse og fortykkelse af penis, men dette er to forskellige indgreb, der kan dog udføres i løbet af den samme operation.

Resten af denne artikelserie handler om kirurgisk penisforstørrelse.

« Introduktion til penisforstørrelse | Sådan foregår en penisforstørrelse »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk