Sådan foregår en penisforstørrelse

Udførsel af en penisforstørrelse kan uanset om det drejer sig om en penisforlængelse eller en penisfortykkelse deles op i en proces i tre faser. Denne proces indebærer det, der sker før, under og efter operationen.

På denne side kan De læse mere om hvad der sker under de første to faser.

Planlægning af en penisforstørrelse

Operationsforløb ved penisforstørrelseHvis De har besluttet at gennemgå en penisforstørrelse, eller undersøge Deres forudsætninger for indgrebet nærmere, skal de booke tid for en konsultationsbesøg hos en plastikkirurg.

Ved den indledende konsultation vil Deres kirurg bedømme Deres generelle helbredstilstand, størrelsen på penis samt om der foreligger nogle problemer med urinvejene eller seksuelle funktioner. Hvis dette er tilfældet, skal disse undersøges af en urologispecialist. Kirurgen vil også bedømme hvor bevægeligt peniskroppen er, samt forudsætningerne for en vellykket penisforstørrelse.

De skal være ærlige når De beskriver Deres forventninger af penisforstørrelsen til Deres kirurg og skal kræve den samme ærlighed tilbage af kirurgen, når han eller hun skal beskrive de begrænsninger og risici operationen indebærer.

Der findes visse fysiologiske tilstande, som kan påvirke muligheden for udførelsen af penisforstørrelse. Til disse hører hjertekarsygdomme, forhøjet risiko for arvævsdannelse samt medicinering med antikoagulanter.

Forberedelser før penisforstørrelse

De vil få nøjagtige instruktioner om hvordan De skal forberede Dem før Deres penisforstørrelse. Disse inkluderer information om hvad de skal spise og drikke, regler for rygning, anvendelse af vitaminer, mediciner og andre præparater.

Operationsforløb ved penisforstørrelse

Penis består af tre svulmelegemer, der fyldes af blod som resultat af seksuel stimulering og som leder til erektion. Grov sagt, findes 2/3 af penis udenfor kroppen og 1/3 findes inde i kroppen, forankret til skambenets underkant. En penisforlængelse går ud på at flytte den del af penis, som befinder sig indenfor skambenet, frem.

Både penisforlængelse og penisfortykkelse bliver udført i narkose og dette betyder at patienten sover gennem hele operationen.’

Fremgangsmåde ved penisforlængelse

Ved en penisforlængelse lægger kirurgen et snit i kønsbehåringen lige overfor penis. Gennem dette snit går kirurgen ind og løsner de væv som holder den indre del af penis sammensluttet med skambenet. Dette gør at den tidligere gemte del af penis bliver delvis skudt fremad og vil befinde sig på ydersiden af kroppen. På denne måde opnår man penisforlængelse.

Sådan bliver en penisforstørrelse udført

a.) viser de ledbånd som løsnes ved en penisforlængelse b.) penis c.) pungen

Hvor meget forlængelse man kan udvinde er afhængig af hvor stor del af penis der befinder sig inde i kroppen og ikke desto mindre hvor bevægelig den er.

Når penis løftes frem, bliver svulmelegemer syet fast i sin nye fremskudt position og snittet bliver syet sammen på sådan en måde at det skyder huden fremad som bidrager til at forlænge penis ved basen.

I løbet af et par uger efter operationen, mens indgangssnittet healer, vil patienten få en trækkebehandling som vil forhindre at penis vil blive draget tilbage ind i kroppen. Trækkebehandlingen skal udføres af patienten selv i løbet af flere måneder.

En penisforstørrelse tager ca. én til to timer at gennemføre og i kombination med trækkebehandlinger vil lede til en forlængelse af penis med 4 – 6 cm i afslappet tilstand. Længden i erigeret tilstand bliver typisk påvirket kun i en meget minimal udstrækning.

Fremgangsmåden ved penisfortykkelse

Ved en penisfortykkelse placeres fedtceller eller et læderhudstransplantant mellem svulmelegemer og huden på penis. På denne måde kan man opnå en fortykkelse af penis med ca. 30 % i afslappet tilstand og med op til 10 % i erigeret tilstand.

Fedtcellerne tages fra et andet sted på patientens krop og indsprøjtes under huden på penis. Normalt tages der ca. 20 – 30 ml.

Ved placering af hudtransplantanter, tages denne enten fra patientens egen krop eller fra en donor. Huden bliver sat ind gennem et snit som bliver lagt i penis’ hud. Ved transplantation af huden, skal man også gøre en omskæring.

Eftersom både fedtcellerne og hud er organiske elementer, er der risiko for at de vil blive reabsorberet af kroppen og at fortykkelsen ikke vil forblive permanent. Der findes også risiko for at healingsprocessen vil lede til dannelse af arvævet og dette kan resultere i strammende effekt. Problemet kan dog løses i de fleste tilfælde gennem at udføre trækbehandling igennem et halvt år.

« Metoder for penisforstørrelse | Tiden efter en penisforstørrelse »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk