Plastikkirurgi (plastikoperationer) i Polen

I maj 2004 blev Polen medlem af EU. Dette udløste en række sociale, kulturelle og økonomiske forandringer i landet. Disse forandringer indebærer også at interesse for plastikkirurgi i Polen steget.

Først og fremmest er det prisen på plastikkirurgi i Polen, samt kulturel og ikke mindst geografisk nærhed til Polen i kombination med høj medicinsk standart har gjort Polen til et attraktivt rejsemål for den medicinske turisme.

Priser for plastikkirurgi i Polen

Priser for plastikkirurgi i PolenPrisforskellen mellem at udføre sin plastikoperation i Polen i forhold til Danmark er ca. 40-50 %. Dette gælder for både meget typiske indgreb, som brystforstørrelse, fedtsugning, maveplastik, øjenlågsplastik, så vel som for noget mere atypiske indgreb.

Prisforskellen skyldes i første omgang det lave lønniveau i landet. Men selv om prisen er en vigtigt faktor, skal man ikke lade den være alt for afgørende for valg af klinikken og plastikkirurgen i Polen.

Klinikker og kirurger i Polen

Plastikkirurgi har en lang tradition i Polen og der findes et stort antal plastikkirurgiske klinikker i landet. De fleste specialistklinikker findes i hovedstanden Warszawa, men der findes også en del klinikker i Krakow, Gdansk og Szczecin.

På de klinikker som tilbyder deres ydelser til udenlandske patienter, taler personalet både tysk og engelsk og klinikkerne er udrustet med udstyr der holder en høj international standart.

Kirurgens uddannelse

Kirurgens uddannelseUddannelse for en polsk specialist i plastikkirurgi indebærer 6 års lægeuddannelse, 1,5 års praktik, 5 års træning/videreuddannelse og derefter 3 – 5 år overbygning indenfor plastikkirurgi.

Mange polske plastikkirurger har fået deres uddannelse fra udlandet, fra bl.a. Tyskland og UK. Polske plastikkirurger arbejder ofte i udlandet på deltid.

Statens kontrol for plastikkirurgi i Polen

I Polen, lige som i Danmark, er det forbudt for personer uden speciel uddannelse at gennemføre en plastikoperation.

Foreningen for specialister i plastikkirurgi i Polen

Polske læger med specialkompetense indenfor plastikkirurgi er medlemmer af Polish Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgeons. Eftersom organisationen samler alle plastikkirurgiske retninger, er det en god idé at kontrollere at Deres kirurgs specielle er æstetisk kirurgi. De kan gøre dette gennem at sende en email til ptchprie@poczta.onet.pl.

Der findes fire polske plastikkirurger som er medlemmer af the International Society for Aesthetic Plastic Surgery ». Ved at vælge en kirurg som er medlem af en af de to nævnte organisationer, vil De sikre Dem en plastikkirurg som har den nødvendige kundskab og erfaring som kræves for at kunne udføre en vellykket plastikoperation.

« Destinationer for plastikkirurgi udenlands | Plastikkirurgi i Thailand »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk