Plastikkirurgi (plastikoperationer) i Thailand

De seneste år er Thailand blevet et meget populært rejsemål for skandinaverDe seneste år er Thailand blevet et meget populært rejsemål for skandinaver, som vil have udført deres plastikoperation i udlandet. Prisen er først og fremmest lokkende faktor i forhold til den medicinske kvalitet og kompetense som findes i Thailand.

Det virker også tiltalende for mange mennesker at kunne gennemgå deres restituerings periode i et luksuriøst miljø med behageligt klima og ferieaktiviteter inden de vender hjem efter deres plastikkirurgi.

Priser for plastikkirurgi i Thailand

Priser for plastikkirurgi i ThailandFor plastikoperationer som brystforstørrelse, fedtsugning, maveplastik og øjenlågsplastik kan man gå ud fra at prisen i Thailand ligger på ca. 50 % af den danske pris. Det samme gælder for de øvrige operationer og skønhedsbehandlinger.

For interesserede i brystforstørrelse, kan det være interessent at vide, at man i Thailand næsten udelukkende anvender de kohæsive silikoneimplantater fra Eurocilicone, Mentor eller Allergan, som alle sammen holder en høj kvalitet. Kirurgen foretrækker også at placere disse implantater under brystmusklen.

Klinikker og kirurger som udfører plastikoperationer i Thailand

I Thailand findes et meget stort antal klinikker og sygehuse som specialiserer sig i plastikkirurgi. Her findes bl.a. et sygehus med en af de største afdelinger for plastikkirurgi i Asien – Yanhee International Hospital i Bangkok.

De fleste klinikker findes i Bangkok eller Phuket og ligner snarere et luksuriøst hotel end traditionelle plastikkirurgiske klinikker.

Høj international standart

Høj international standartKlinikker i Thailand holder ofte en høj international standart og som patient kan man forvente en høj medicinsk kompetence og en god service. Både plejepersonalet og kirurgerne taler engelsk.

Præcis som i Danmark, skal man foretage en selvstændig undersøgelse for at sikre sig valget af en rigtig klinik og en kompetent kirurg.

Anbefalede klinikker i Thailand

I løbet af 2010 har Cosmedia.dk’s redaktion gennem bl.a. personlige besøg udført en begrænset evaluering af klinikker og arrangører for plastikkirurgi i Thailand. Følgende klinikker/arrangører anbefales som et godt valg, baseret på nuværende redaktions vurderinger:

Phuket International Aesthetic Center

Bumrungrad International Hospital, Bangkok

Destination Beauty, Bangkok

Forening for specialister i plastikkirurgi i Thailand

I Thailand findes 252 specialister inden for kosmetisk kirurgi. Alle er medlemmer i The Society of Aesthetic Plastic Surgeons of Thailand og arbejder som regel på klinikker med en høj medicinsk standart.

Ved at vælge en plastikkirurg som er medlem i den ovennævnte organisation, kan man sikre sig at få den bedst mulige behandling og slutresultatet. For at kontrollere kirurgens medlemskab kan De sende en email til Society of Aesthetic Plastic Surgeons of Thailand (TSPRS) på webmaster@plasticsurgery.or.th.

« Plastikkirurgi i Polen | Plastikkirurgi i Tjekkiet »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk