Plastikkirurgi (plastikoperationer) i Tjekkiet

Tjekkiet er et lidt mere ukendt rejsemål for skandinaver som vil udføre plastikkirurgi i udlandet. Dette er dog på vej til at blive ændret.

Lave priser, god kommunikation, lille rejseafstand og plastikkirurgisk kompetense i verdensklasse gør Tjekkiet til Europas stærkeste tilvækstkandidat for det skandinaviske patientmarked.

Til forskel fra de fleste andre lande indenfor EU, har man i Tjekkiet et regelsæt som garanterer kompetensen hos en læge som vil udføre plastikkirurgi. Dette betyder i princippet, at det er ulovligt i Tjekkiet at udføre plastikkirurgiske indgreb eller foretage anden form for kosmetiske behandlinger uden en speciel tilladelse. Dette giver høj patienttryghed og forenkler valget af klinik og kirurg.

Priser for plastikkirurgi i Tjekkiet

Priser for plastikkirurgi i TjekkietPrisen for plastikkirurgi udført i Tjekkiet er 40-60 % lavere end i Danmark. Det samme gælder for kost og logi. De mest typiske indgreb på udenlandske patienter er brystforstørrelse, næseplastik, fedtsugning, maveplastik og øjenlågsplastik.

Som altid, på trods af de attraktive priser, er det vigtigt at ikke lade prisen afgøre Deres beslutning for valget af klinik i Tjekkiet.

Klinikker og kirurger i Tjekkiet

Hvad mange ikke ved, er at Tjekkiet anses for værende den moderne plastikkirurgi’s vugge i Europa. Det plastikkirurgiske speciale blev grundlagt af en tjekkisk professor Frantisek Burian i 1912 og tre år senere blev der åbnet verdens første specialistafdeling for plastikkirurgi i Tjekkiets hovedstad Prag.

Klinikker og kirurger i TjekkietI dag er Prag stadigvæk central for den tjekkiske plastikkirurgi, med et stort antal klinikker. Men også mindre byer som Brno har flere klinikker der kan byde velkommen ti udenlandske patienter.

På stort set alle tjekkiske plastikkirurgiske klinikker taler både personalet og læger engelsk og pga. Tjekkiets popularitet blandt de tyske patienter, tales der også tysk på mange klinikker.

Uddannelseskrav for plastikkirurger i Tjekkiet

Gennem et nøje kontrolleret uddannelses- og sygeplejesystem, kan den, som henvender sig til en tjekkisk specialist i æstetisk plastikkirurgi, forvente at få en kompetent behandling på et højt internationalt niveau.

Uddannelsen af en tjekkisk specialist i plastikkirurgi indebærer seks års lægeuddannelse, specialuddannelse indenfor almen kirurgi + 2 års praktik, 4 års træning for specialisering inden plastikkirurgi på statslig certificeret praktikklinik og forløbet bliver afsluttet med en omfattende eksamination.

Foreninger for specialister i plastikkirurgi i Tjekkiet

Den gode kontrol af tjekkiske plastikkirurger bør ikke betyde at patienten skal droppe sin egen undersøgelse omkring den valgte klinik og plastikkirurg. Dette arbejde er dog meget enkelt, da alle tjekkiske plastikkirurger med specialisering indenfor æstetisk plastikkirurgi er medlemmer af the Czech Society of Aesthetic Surgery.

Ved at vælge en plastikkirurg som er medlem i den ovennævnte organisation, kan man sikre sig at få den bedst mulige behandling og slutresultatet.

« Plastikkirurgi i Thailand | Plastikkirurgi i Estland, Letland & Litauen »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk