Alt om plastikkirurgi udenlands

Flere og flere skandinaver vælger at foretage forskellige typer af helse- og sygeplejebehandlinger udenfor landets grænser. De hyppigst foretagne indgreb udenlands er i dag plastikkirurgi og tandpleje.

Alt om plastikkirurgi udenlandsFor den som overvejer at gennemgå en plastikoperation udenlands, er det meget vigtigt at være velinformeret om sin plastikoperation for at have overblik og selv kunne vurdere hvilke teknikker kirurger kan anvende og i hvilke tilfælde, samt hvilken kompetense kirurgen har.

Denne guide til plastikkirurgi i udlandet er skabt for at give Dem de nødvendige kundskaber indenfor emnet, hvis De overvejer at gennemgå et plastikkirurgisk indgreb eller skønhedsbehandling i udlandet. Indholdet er opdelt i en serie af artikler, som hver især omhandler de forskellige aspekter af udenlandsk kirurgi og vil give Dem et godt informationsgrundlag for Deres beslutning.

Her finder De alt De behøver at vide om plastikkirurgi i udlandet:

  • Information om hvorfor flere og flere vælger at få foretaget deres plastikoperation i udladet
  • Hvad De skal tænke på inden De bestemmer Dem for at få foretaget Deres plastikkirurgi i udlandet
  • Hvordan situationen for plastikkirurgi ser ud i udlandet og hvilke alternativer der findes
  • Information om risici og priser ved plastikkirurgi udenlands
  • Hvordan kan De være sikker på at vælge den rigtige klinik og en kompetent kirurg for Deres plastikoperation i udlandet
  • Information om de populære destinationer for plastikkirurgi udenlands.

Hvorfor udføre sin plastikkirurgi i udlandet?

Den danske plastikkirurgiske branche holder en høj international standart og at blive opereret i Danmark giver en høj tryghedsgrad. Det er nemt at kontrollere sin kirurgs meriter og man befinder sig i hans/hendes geografiske nærhed. Dette letter både efterkontrollen, såvel som eventuel pleje hvis der opstår komplikationer.

Så hvorfor vælger mange skandinaver at udføre plastikoperationer i udlandet?

Lave priser på plastikoperationer lokker til udlandet

Lave priser på plastikoperationer lokker til udlandetDet er den lave pris i udlandet, der er den primære årsag til at man vælger at gennemføre sin plastikoperation i udlandet. Prisen for plastikoperationer og skønhedsbehandlinger bliver afgjort af forskellige faktorer, så som udgifter til personale, faciliteter og det generelle prisniveau i landet.

Den lave ”produktionsomkostning” i andre lande gør det muligt at udføre en plastikoperation til lavere pris i et andet land end Danmark, uden at man behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Generelt set kan man spare 30 – 50 %.

Diskretion og mulighed for ferie

En anden vigtig grund til at flere vælger at udføre sin plastikkirurgi udenlands, er at man kan benytte sig af den diskretion, hvor man kan tage på ”ferie” for at få udført sit indgreb. Man kommer først hjem når kroppen har helet tilpas meget, så at man føler at man igen kan deltage i sociale aktiviteter. På denne måde kan man udføre en plastikoperation uden at omgivelserne vil lægge mærke til andet end slutresultatet, som vil kunne forklares med andre årsager end plastikkirurgi.

Mange mennesker vælger at kombinere deres indgreb med en ferierejse og lader deres krop restituere i et land med et behageligt klima.

Kompetense og service ved plastikkirurgi i udlandet

Udover de allerede nævnte forskelle, findes der også mere specifikke årsager til hvorfor nogen vælger at gennemgå deres plastikoperation i udlandet. En af disse årsager er, at patienten vil gennemgå sit indgreb hos en bestemt kirurg, på grund af hans/hendes specielle kompetencer og erfaring.

En anden årsag er, at man efter sit indgreb vil få mulighed for at blive på den udenlandske klinik i et par dage, i modsætning til de danske klinikker, hvor man oftest bliver udskrevet den samme dag som plastikoperation blev foretaget, eller senest dagen efter. Muligheden for at blive på klinikken i nogle dage efter operation opleves ofte som mere tryghedsgivende end det danske alternativ.

NÆSTE: Hvad man skal tænke på når det gælder plastikkirurgi i udlandet »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk