At vælge klinik og plastikkirurg

For den der har bestemt sig for at gennemgå et plastikkirurgisk indgreb, er det meget vigtigt at vælge den rigtige klinik og den rigtige plastikkirurg. Dette er den beslutning som patienten selv skal tage stilling til og som han eller hun også selv vil have ansvaret for.

Tag intet for givet

Tag intet for givetSom dansker, kan man måske tro at alle sygevæsener holder den samme kvalitet og standart, uanset hvor man henvender sig. Denne antagelse passer dog ikke indenfor den æstetiske plastikkirurgi.

For at forenkle Deres beslutning har vi specielt udarbejdet denne vejledning for valget af klinik og plastikkirurg.

Nogle råd inden De bestemmer Dem

At gennemgå en plastikoperation er en stor og vigtig beslutning. De skal derfor tænke på følgende:

  • Deres udseende vil blive forandret permanent og der findes altid risiko for komplikationer eller at resultatet kan blive anderledes end det De har tænkt det skulle blive.
  • De skal foretage indgrebet for Deres egen skyld udelukkende, for at korrigere eller forandre noget som De selv, efter overvejelser, har besluttet at gøre noget ved.
  • De skal ikke forvente perfektion, og skal heller ikke tro at Deres omverden vil behandle Dem anderledes som resultat af Deres indgreb.
  • De skal tænke på, at den mest hyppige årsag til utilfredshed med operationen er at lægen og patienten ikke har forstået hinanden inden operationen.
  • De skal være opmærksom på, at forskellige specialister kan komme med forskellige forslag til behandlingsmetoder. Dette skyldes at de gerne vil vælge de metoder de selv har erfaring med og er sikre i deres udførsel. I plastikkirurgi findes der dog flere veje som leder til et vellykket resultat.
  • Lad ikke penge bestemme alt for meget i Deres beslutning om valget af kirurg. Det er alt for vigtigt til at gå på kompromis med kvaliteten og dermed med Dem selv.

Når De har bestemt Dem

Når De efter en dybdegående undersøgelse og nøje overvejelser har bestem Dem for at få udført et indgreb, er det første skridt (beslutning) klaret.

Næste skridt er at booke tid hos en klinik for et konsultationsbesøg hos en plastikkirurg. Denne sektion om valget af plastikkirurg vil hjælpe Dem med valget af den rigtige kirurg for Deres type indgreb.

Informationen på denne side er delt op i en serie af artikler, hvor hver af dem omhandler et bestemt emne vedrørende valget af en plastikkirurg. De kan også gå direkte til en bestemt artikel ved at klike i menuen til højre.

NÆSTE: Besvær ved valget af klinik og plastikkirurg »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk