To alternativer – plastfacader eller porcelænsfacader?

Tandfacader kan enten være af det keramiske materielle eller porcelæn (porcelænsfacader) eller en plastblanding (plastfacader).

Porcelænsfacader er de mest holdbare

Porcelænsfacader er tynde keramiske skiver som limes på tændernes ydre side (billedet) mens kompositfacader består af plast som lægges på tanden i flere lag

Porcelænsfacader er de mest holdbare, de holder i ca. 7 – 15 år. De modstår misfarvninger betydeligt bedre end plastfacader og giver det mest naturlige look. De bliver lavet efter en bestilling på et specielt laboratorium.

En plastfacade bliver lavet gennem at tandlægen former materialet i tynde lag på tanden. Dette er en fordel eftersom dette ofte er muligt at få lavet ved et almindeligt tandlægebesøg. Sammenlignet med porcelænsfacader er prisen betydeligt lavere, men plastfacader holder i kun 2 – 5 år, som i det lange løb kan være dyrere end porcelænsfacader.

Ved mindre skader på en tand er det almindelige plastfyldning, det bedste alternativ da det har den minimalle påvirkning på den naturlige tandstruktur.

« Introduktion til porcelænsfacader | Sådan bliver behandlingen udført »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk