Priser for en brystforstørrelse (brystoperation)

Prisen for en brystforstørrelse bliver påvirket af mange forskellige faktorer. Derfor er det vigtigt for patienten at få en eksakt pris og en præcis redegørelse for hvad der indgår i den.

Priser for en brystforstørrelseI nogle tilfælde kan man i forbindelse med brystforstørrelse få en forsikring mod kapselkontraktur. At få en brystforstørrelse udført i Danmark, skal man regne med at give mellem 30 000 – 40 000 DKK (i Sverige er prisen mellem 30 000 – 60 000 SEK) og prisen bliver bl.a. påvirket af følgende faktorer:

  • Snittets placering (brystfolden, areolaen eller i armhulen)
  • Brystimplantatets placering (foran eller bagved brystmusklen)
  • Typen af brystimplantatet (form, profil, fyld og overflade)
  • Brystimplantatets kvalitet og fabrikant (Mentor, Allergan, PIP, Areon, Eurosilicone etc.)

Finansiering af Deres brystforstørrelse

For patienter som ikke kan eller ikke vil betale sin brystforstørrelse kontant, findes der flere forskellige måder at finansiere eller få lån til plastikkirurgi. Visse finansierings organisationer har specialiseret sig i finansiering af – og lån til plastikoperationer.

For nogle mennesker betyder muligheden for at låne penge en opfyldelse af deres drøm. Men uanset hvad er det vigtigt at sætte sig ind i alle detaljer og vilkår af lån eller finansiering, før man beslutter sig for at få sin operation finansieret. De kan læse mere om lån til eller finansiering af brystforstørrelse på informationssiden om finansiering af plastikkirurgi ».

Relateret til prisen for brystforstørrelse


« Risici og komplikationer ved brystforstørrelse | Billeder før & efter en brystforstørrelse »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk