Priser for brystreduktion (brystformindskelse)

Priser for brystreduktion (brystformindskelse)Prisen for at få en brystreduktion (brystformindskelse) gennemført i Danmark varierer mellem 25.000 – 45.000 DKK. Prisen er afhængig af hvor meget væv der skal fjernes og hvilken metode der bliver anvendt.

Som ved al plastikkirurgi er det vigtigt for patienten at være opmærksom på sammenhængen mellem prisen og kvaliteten. Kompetence, højteknologisk udstyr og god service vil altid koste mere end det modsatte.

Når dette er sagt, er det vigtigt at De ikke lader prisen få Dem til at gå på kompromis i valget af Deres plastikkirurg og klinik for udførslen af Deres brystreduktion (brystformindskelse).

Finansiering og lån ved brystreduktion (brystformindskelse)

Der findes flere forskellige organisationer, som specialiserer sig indenfor lån til plastikkirurgi. Lån som disse kan for mange patienter betyde opfyldelsen af en stor drøm. Når man låner penge er det altid vigtigt at bekendtgøre sig med vilkår for lånet eller finansiering.

De kan læse mere om lån og finansiering af Deres brystreduktion på informationssiden om finansiering for plastikkirurgi ».

Relateret til prisen for brystreduktion


« Risico og komplikationer ved brystreduktion | Før og efter billeder for brystreduktion »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk