Priser for maveplastik

Hvor meget en maveplastik koster bliver afgjort af hvilken metode som anvendes (fuld eller modificeret/lille maveplastik) samt klinikkens prissætnings politik. For Dem som patient skal prisen ikke være en alt for afgørende faktor for valg af klinikken for udførsel af Deres maveskindsoperation. De er alt for vigtig til at gå på kompromis med.

Der er også vigtigt at De nøje undersøger hvad der indgår i den pris De får fra klinikken, samt hvem der betaler omkostninger ved en eventuel komplikation.

Pris for en stor maveplastik/maveoperation

Priser på maveplastikPrisen for en stor maveplastik inklusiv fedtsugning, bugmuskelkorrektion og navleflytning koster ca. 40 000 DKK (45 000 – 60 000 SEK).

Pris for en lille (modificeret) maveplastik

Prisen for en lille maveplastik/ maveskindsoperation inklusiv fedtsugning og bugmuskelkorrektion ligger på ca. 20 000 – 30 000 DKK (35 000 – 45 000 SEK).

Finansiering af maveplastik

For patienter som ikke kan eller ikke vil betale sin maveplastik kontant, findes der flere forskellige måder at finansiere eller få lån til plastikkirurgi. Visse finansierings organisationer har specialiseret sig i finansiering af – og lån til plastikoperationer. Men det er vigtigt at sætte sig ind i alle detaljer og vilkår af lån eller finansiering, før man beslutter sig for at få sin operation betalt.

De kan læse mere om lån til eller finansiering af plastikkirurgi på informationssiden om finansiering af plastikkirurgi ».

Relateret til prisen for maveplastik


« Risici og komplikationer ved maveplastik | Billeder før og efter en maveplastik »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk