Priser for en hårtransplantation

Hvor meget en hårtransplantation koster er meget svært at forudse på forhånd da et stort antal faktorer påvirker slutprisen. Videre følger en liste over disse faktorer.

Faktorer som påvirker prisen for en hårtransplantation:

  • Valg af metoden – FUE eller STRIP
  • Kvalitet på donationshår – tæthed, farve, tykkelse
  • Størrelse på det område, som skal behandles/dækkes
  • Kvaliteten på den eventuelle hårvækst som findes i forvejen i det område, der skal behandles/dækkes
  • Patientens ønske om hårs tæthed i det område som skal behandles/dækkes

Priser for en hårtransplantationFor at give et billede af hvor meget en behandling af hårtransplantation koster med FUE metoden (8 – 16 timer) kan vi sige at man skal regne med at give et sted mellem 45 000 – 90 000 kr. Det skal dog bemærkes at mange gange skal der flere behandlinger til at opnå det resultat patienten ønsker.

Prisen for en behandling med STRIP – metode (6 – 12 timer) ligger typisk på 20 000 – 40 000 kr. Det skal også bemærkes at det er ofte nok med kun en STRIP behandling – i hvert fald på kort sigt, da denne metode indebærer at et stort antal hårsækker kan udvindes og transplanteres på én gang.

Man kan tro at klinikkerne har en meget høj timepris, men man skal huske på at en hårtransplantation involverer mange mennesker og at selve kirurgiske del af indgrebet udgør kun en lille del af behandlingen.

Finansiering & lån til en hårtransplantation

For patienter som ikke kan eller ikke vil betale sin hårtransplantation kontant, findes der flere forskellige måder at finansiere eller få lån til plastikkirurgi. Visse finansierings organisationer har specialiseret sig i finansiering af – og lån til plastikoperationer og skønhedsbehandlinger.

Men det er vigtigt at sætte sig ind i alle detaljer og vilkår af lån eller finansiering, før man beslutter sig for at få sin operation eller skønhedsbehandling betalt.

De kan læse mere om lån til eller finansiering af plastikkirurgi på informationssiden om lån af plastikkirurgi ».

« Risici ved hårtransplantation | Før & efter billeder af hårtransplantation »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk