Priser for behandlinger med vævsfillers

Der findes et stort antal forskellige vævsfillers. Til de mere velkendte hører der Stylage, Restylane, Juvederm, Evolence, Esthelis m.fl. Prisen for injektionsbehandling med en filler påvirkes af følgende faktorer:

  • Hvilket område som skal behandles
  • Hvilken fillerprodukt som bliver anvendt
  • Mængden af fillerproduktet som indsprøjtes

Priser for injektionsbehandlinger med vævsfillersOfte bliver prisen for injektionsbehandlinger sat baseret på hvor mange doser (sprøjter) af filleren som anvendes for at opnå det ønskede behandlingsresultat. Normalt set, skal man regne med 1 -3 doser pr. behandlingsområde.

Prisen på de forskellige injektionsprodukter baseres på hvor langvarigt resultat de kan give. De produkter som giver det mest varende resultat er også mere dyre. Fordelen med disse produkter er dog at man ikke behøver at behandles lige så ofte og dette giver en lavere slutomkostning for den som vil beholde son ”fyldighed” over tiden.

På grund af behandlingernes store forskeligheder, er det svært at give en eksakt pris, men for at give et eksempel på hvor meget en injektionsbehandling kan koste, anvender vi prisreference for læbeforstørrelse:

  • Kollageinjektion 1500 – 4000 kr/dosering (1-2 st/behandling)
  • Hyaluronsyreinjektion 2000-4000 kr/dosering (1-2 st/behandling)
  • Hydroxylapatit (Radiesse) 4000-6000 kr/dosering (1-2 st/behandling)

Priser for specielbehandlinger med fillers

I den senere tid blev der udviklet vævsfillers vha. hvilke man kan forstørre forskellige kropsdele. Disse fillers anvendes bl.a. til penisforstørrelse, brystforstørrelse, lægforstørrelse, samt forstørrelse af bagdelen og andre områder. Ved sådan en behandling kræves der betydelig større mængder af vævsfiller og behandlinger tager længere tid. Dette tilsammen gør at sådan en behandling koster et sted mellem 15 000 og 35 000 kr.

Finansiering af en injektionsbehandling med en filler

For patienter som ikke kan eller ikke vil betale sin skønhedsbehandling kontant, findes der flere forskellige måder at finansiere eller få lån til plastikkirurgi og skønhedsbehandling. Visse finansierings organisationer har specialiseret sig i finansiering af – og lån til disse formål. Men det er vigtigt at sætte sig ind i alle detaljer og vilkår af lån eller finansiering, før man beslutter sig for at få sin operation betalt.

De kan læse mere om lån til eller finansiering af plastikkirurgi og skønhedsbehandlinger på informationssiden om finansiering af plastikkirurgi ».

« Risici ved fillerinjektioner | Introduktion til injektionsbehandlinger »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk