Priser for korrektion af tandkødet (tandkødskorrektion)

Prisen for korrektion af tandkødet (tandkødskorrektion) er afhængig af behandlingens art og dens omfang. Det er ikke sjældent, at også andre behandlinger, såsom indsættelse af facader, bliver udført i kombination med en korrektion af tandkødet. Dette gøres for at opnå det bedste resultat.

Priser for korrektion af tandkødet Det er vigtigt at tale igennem med sin tandlæge hvilke resultater man forventer. Bagefter kan tandlægen fortælle hvordan man kan opnå disse resultater samt hvad hele behandlingen vil koste.

Skønnet pris for korrektion af tandkødet:

Fjernelse af overflødigt tandkød: pris 3.000 – 5.000 kr.

Tilføjelse af tandkød: pris 4.000 – 5.000 kr. (2- 3 tænder)

Det er sjældent at man tilføjer tandkød til mere end to – tre tænder ad gangen. Dette indebærer ofte, at flere behandlinger skal gennemføres.

Indenfor hver behandling, skal en individuel bedømmelse foretages, hvorefter patienten modtager et forslag til behandlingsplan med tilhørende priser.

Finansiering af korrektion af tandkødet (tandkødskorrektion)

For den som enten ikke vil eller kan betale sin tandkødskorrektion kontant, findes der flere forskellige alternativer til lån. Ofte samarbejder kliniker med finansieringselskaber og kan hjælpe med det praktiske ang. lån til de forskellige behandlinger. Man skal dog være bevidst om at renter og afgifter ved denne type af finansiering kan være ret høje.

De kan læse mere om hvordan De kan finansiere Deres korrektion af tandkødet på informationssiden om lån og finansiering til pleje og behandlinger.

« Sådan foregår korrektion af tandkødet | Introduktion til korrektion af tandkødet »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk