Psykolog: Jeg kan forstørre bryster med hypnose

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2013-05-05 08:13:25

Nu kan du ved tankens magt forøge størrelsen på din barm, hævder en engelsk psykolog
Felix Economakis, der både er psykolog og hypnotisør, påstår, at han kan få kvinders bryster til at stige tre skåle ved at bruge hypnose, skriver counselheal.com.
Læs også: Magisk bikinitop sætter dig to størrelser op
”Med hypnose kan jeg arbejde direkte med sindet. Jeg taler med den del, der kontrollerer hormoner, som får brysterne til at vokse,” udtalte han til avisen Daily Mail.
Economakis forklarede, at sindet ofte skaber forhindringer for at hindre kvinders bryster i at vokse.
”Sindet styrer hovedsageligt kroppen, og hvis du ved, hvordan du skal håndtere sindet, kan du få det til at skabe ændringer i kroppen,” sagde han. ”Vi ved, at følelser påvirker kroppen. Når folk bliver stresset, får de for eksempel hovedpine.”
Flere årsager til blokering
Han forklarede videre, at der er mange grunde til disse sindsblokeringer. Som eksempel associerer nogle kvinder måske i puberteten store bryster med uønsket opmærksomhed fra mænd, når de ikke følelsesmæssigt er parate.
Læs også: Sådan ville stjernerne se ud med større bryster
Men for 8000 kroner kan han hjælpe kvinder med at få deres barm til at vokse ved at give ordre til den del af deres hjerne, der kontrollerer sexhormonerne, om at vokse.
For at bevise at hans brystforstørrende hypnose rent faktisk virker, fremlagde han den succesfulde sag med den 26-årige Ashley Weller, som hævder, at Economakis hypnose fik hendes bryster til at vokse med tre størrelser.
Droppede operation
Alenemoren til tre sagde, at efter bare tre omgange med hypnose havde Economakis held med at kontrollere hendes sinds kræfter og ’fjerne blokeringerne’, som holdt hendes bryster fra at bokse. Det fik hende til at tænke sine bryster fra en C- til en E-skål.
Læs også: Christina Hendricks: Hemmeligheden bag mine bryster
”Jeg var ikke ligefrem fladbrystet, men de var for små til min figur. Jeg syntes ikke, at de havde den rette proportion til resten af min krop,” udtalte Weller ifølge Daily Mail.
”Det slog mig lidt ud. Jeg har altid haft lyst til at få nogle større,” sagde hun. ”Jeg overvejede at få en brystoperation, men nu ser det ud til, at jeg ikke får brug for en.”
Du kan se en video af en af Economakis’ hypnosesessioner fra YouTube her:

Nu kan du få meloner som modellen Aida Yespica… bare ved at tænke på det! Foto: AOP / Splash//

Læs mere: Psykolog: Jeg kan forstørre bryster med hypnose
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk