Risici ved ansigtsløftning (ansigtsløft)

Hvis ansigtsløftningen bliver udført af en kvalificeret kirurg, vil der sjældent opstå komplikationer. Men ikke desto mindre, bliver alle former for kirurgisk indgreb forbundet med visse former for risici. Disse kan deles op i almene operationsrisici og indgrebsspecifikke risici.

De mest almindelige risici ved operationer kan De læse om på informationssiden om almindelige risici » mens de risici som specifikt bliver forbundet med ansigtsløftning er nærmere beskrevet her:

Blødning og følsomhedsforandring efter ansigtsløft

Risici ved ansigtsløftningKomplikationerne kan opstå i form af hæmatom (en blodsamling under huden som skal fjernes af din kirurg).

Nerverne som styrer ansigtsmuskulaturen eller ørets følelsesnerve kan blive påvirket, og dette i nogle tilfælde kan resultere i følsomhedsreduktion eller funktionsnedsættelse. Dette sker dog sjældent og i de fleste tilfælde forsvinder symptomerne indenfor 3-6 måneder.

Nedsat sårhealing/ar

Patienter der har dårlig blodcirkulation som resultat af diabetes, rygning eller åreforkalkning, kan risikere at huden omkring snittet ved øret vil heale meget langsomt. Dette kan efterlade grimme ar, der dog senere kan korrigeres med yderlige kirurgiske indgreb.

Øget arvævsdannelse og de brede ar er ikke typiske, men kan forekomme. Normalt er det, 6-12 måneder efter indgrebet, svært at se arvæv.

De kan læse mere, om arvæv og hvad De kan gøre for at få dem til at heale så godt som muligt, på informationssiden om arvæv og plastikkirurgi ».

Hårtab

I nogle tilfælde kan der forekomme hårtab i forbindelse med arvæv, men håret vokser tilbage indenfor 6 måneder.

De vil mindske risici for komplikationer ved at følge nøje de instruktioner som Deres kirurg giver dem før, under og efter Deres ansigtsløftning.

« Tiden efter en ansigtsløftning | Så meget koster en ansigtsløftning »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk