Risici ved øreoperation (ørekirurgi)

Selv om der er relativt få, findes der præcis som med andre plastikoperationer, risici for komplikationer også ved øreoperation (ørekirurgi). Disse risici kan deles op i to kategorier, risici som er specifikke for øreoperation og en nærmere beskrivelse af disse følger.

Der findes også generelle risici med al kirurgi. Disse kan De læse om på siden om almene risici ved plastikkirurgi ».

Infektion

Risici ved øreoperationNogle gange kan der opstå en infektion i operationsområdet. Hvis smerten i operationsområdet vil tiltage i løbet af de første par døgn eller hvis patienten får feber, skal bandagen tages af så lægen vil kunne bedømme hvad kan være årsag til smerten og feber og så gøre noget ved det.

Arvæv

Arvævet healer normalt til at blive meget diskret, men i vise tilfælde kan der forekomme en ekstensiv arvævsdannelse. I disse tilfælde kan en speciel behandling være nødvendig.

Deformitet

Deformitet i form af f.eks. blomkålsører kan forekomme. Det er derfor vigtigt at være i tide med at gennemgå kontrol hos lægen, så hvis der opstår dette problem, vil det kunne blive korrigeret med det samme.

Følsomhedsforandring

De følsomhedsforandringer som opstår som resultat af en ørekirurgi er normalt forbigående, men kan i vise tilfælde gå hen og blive permanente. Dette kan lede til ufølsomhed overfor kulde, og dette indebærer en øget risiko for forfrysning. Brug hue!

Utilfredshed med resultatet

Udover ovennævnte medicinske risici ved øreoperationer, findes der altid risiko for at vise patienter bliver utilfredse med deres øreoperation (ørekirurgi). Dette sker som regel hvis man i forvejen har urealistiske forventninger til sin operation. I denne tilfælde har man en mulighed for at gennemgå en yderlige operation for at korrigere det man er utilfreds med.

« Tiden efter en øreoperation (ørekirurgi) | Så meget koster en øreoperation (ørekirurgi) »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk