Risici og komplikationer ved penisforstørrelse

Penisforlængelse er et meget diskuteret indgreb pga. de risici et fungerende organ bliver udsat for. Metoderne for penisforlængelse blev udviklet og moderniseret gennem tiderne og risiko for komplikationer og sideeffekter blev reduceret, selv om den er stadigvæk der.

Risici og komplikationer ved penisforstørrelseDe risici en penisfortykkelse er forbundet med kan deles op i almindelige risici og specifikke risici. Denne side handler om de sidstnævnte som er gældende for penisforlængelse eller penisfortykkelse.

De kan læse mere om de generelle risici med plastikkirurgi på siden om de generelle risici ved plastikoperationer ».

Utilfredshed med resultatet – den største risiko ved penisforlængelse

Statistisk set, den største risiko ved en penisforlængelse er, at patienten er ikke tilfreds med resultat af sin penisforstørrelse. Ifølge en amerikansk studie, hvor 58 patienter blev spurgt, viste det sig at 68 % syntes at deres penisforstørrelse ikke levede op til deres forventninger.

Reduceret støtte og følsomhed som resultat af penisforlængelse

En bivirkning, som de fleste patienter skal regne med efter en penisforlængelse er at penis ved erektion vil pege mere mod ”syd”. I nogle tilfælde bliver også styrelsen forværret.

Der er også risiko for reduceret følsomhed i penis og nedsat erektionskraft.

Risici ved penisfortykkelse

Ved en penisfortykkelse er der risiko for at det transplanterede fedtvæv vil blive reabsorberet af kroppen og at fortykkelsen vil forsvinde. Der findes også en risiko for at fedtet vil blive reabsorberet på en ujævn måde og dette vil lede til ujævnheder i penis.

Ved transplantation af hud er der risiko for at ens partner vil opdage det arvæv som blev efterladt af indgangsnittet på penis.

« Tiden efter en penisforstørrelse | Så meget koster en penisforstørrelse »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk