Sacha Baron Cohens kone: Min mand er pinlig

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2012-11-30 15:42:55

Sacha Baron Cohen er en pinlig mand at være gift med.
Isla Fisher, der er ægteviv til stjernen fra ’Diktatoren’, bliver gentagne gange overrasket over de udskejelser, han laver, når han er sammen med andre kendte mennesker, og hun sad tilbage med et meget rødt ansigt, da han betroede sig til Jack Black om, at hans kone var utilfreds med størrelsen på sine bryster.
Sacha er berømt for sine semi-dokumentariske komediefilm, hvor man har kunnet se ham som den kazakhstanske tv-vært Borat og den homoseksuelle mode-tv-stjerne Bruno, der stiller de mest utrolige spørgsmål til intetanende individer.
Isla sagde: ”Jeg kan ikke forklare, hvor pinlig han er i sociale sammenhænge. For ham er der ingen forskel mellem de atypiske udskejelser, han med fuld overlæg laver som komiker, og de forfærdelige fejltrin han uskyldigt begår som min ægtemand.”
Hun forklarede om en episode, hvor hun og Sacha var taget til en filmfremvisning, hvor en meget kurvet kvinde kom med en lang tale, før Jack kom med en kortere præsentation.
Hun forklarer selv: ”Efter filmen sagde Sacha til Jack, ’hvorfor skulle du lave sådan en kort tale? Du skulle have lukket munden på den kvinde med de store kasser og sagt noget mere selv’. Jack svarede anstreng mellem sine tænder, ’Det var min mor’.”
”Ikke engang det kunne få Sacha til at tie stille. Han sagde til Jack, ’tja, i det mindste har din mor nogle flotte kasser’. Hvortil han vender sig mod mig og siger, ’du har altid ønsker dig større bryster, har du ikke, Isla?’ Jeg ønskede gulvet skulle sluge mig på stedet.”
Isla – som har døtrene Olive på fem år og den toårige Elula med Sacha – indrømmede også, at det at bo sammen med hendes mand, kan være en prøvelse, fordi han altid tager sine komiske karakterer med sig hjem.
Hun tilføjede i et interview med avisen Daily Mail: ”Sacha lever sig fuldstændig ind i de figurer, som han spiller, og du har ikke lyst til blot at kende til halvdelen af det, der kræves, når han lever sig ind i karakteren.”
”Jeg har boet sammen med Borats cykelstyrsoverskæg, Brunos Justin Bieber besættelse og Diktatorens anklagende finger.”
”I øjeblikket har jeg det let – Sacha er i skriveprocessen, så han befinder sig ikke i en karakter.”//

Læs mere: Sacha Baron Cohens kone: Min mand er pinlig
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk