Se hemmeligheden bag Courteney Cox’ unge udseende

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2013-01-10 09:04:23

Skuespillerinden Courteney Cox har fået foretaget laserbehandling på sin hud for at vedligeholde sin ungdommelige ydre.
Den tidligere stjerne på 48 år fra ’Venner’ indrømmer, at hun satser på den ikke-kirurgiske foryngelseskur til at holde sin hud fri for leverpletter og andre alderdomstegn.
Cox bekendtgjorde sin skønhedsbehandling under et interview på det amerikanske talkshow ’The Tonight Show with Jay Leno’ d. 4. januar, da værten kom med en smigrende kommentar, fordi hun forsøgte at dække sine arme ved at bære en langærmet top.
Hun forklarede: ”Jeg forsøger at gemme mine hænder, fordi jeg lige har ordnet dem, og ingen har lyst til at se (behandlingen)… det føles som alligatorskind.”
Læs også: Courteney Cox: Jeg viser mine bryster i næste sæson af ‘Cougar Town’
”Jeg benyttede en Fraxel-behandling til at fjerne alle pletterne… en slags laser-ting.”
Courteney Cox har også åbnet op omkring, hvor langt hun ville gå for at blive ved med at se ung ud i den første udgave af bladet New You, hvori hun fortæller publikationen: ”Ved du hvad, jeg er frisk på alt. Jeg er åben for at forsøge at udskyde det uundgåelige… Jeg er tilhænger af laser. Jeg tror virkelig på, at det tilhører fremtiden.”
”Min største frygt (omkring det at blive ældre) er, at det indhenter dig så hurtigt. Det er næsten som om man vågner op, og så har man forandret sig. Du kan køre derudaf i livet, og så sker det lige pludselig.”

Courteney Cox og datteren Coco – Foto: Splash/AOP//

Besøg kilde: Se hemmeligheden bag Courteney Cox’ unge udseende
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk