Sofia Vergara om sine bryster: De er ægte!

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2013-03-19 19:08:01

Stjernen fra ’Modern Family’ er kendt for sine kurver, og dem møder hun ofte kritik for
Og selvom det er hende komiske indslags, der har gjort hende populær i den serie, så er hun sikker ret glad for, at hun ikke lyttede til en tidligere publicist, der mente, at hun havde fået opereret sine bryster mindre, skriver The Huffington Post.
Stjernen fra Columbia åbnede op til bladet Vogue i deres årlige Shape-nummer og afslørede, at selvom hendes forparti måske er eftertragtet af mange, så er de svære at gøre parate til den røde løber.
Læs også: Sofia Vergara: Baby på vej?
”Jeg mener, en normal pige ville bare tage en kjole på og smutte. Jeg skal have beskyttelsesudstyr på. Mine kjoler er rent kunstnerisk arbejde på indersiden, fordi, du ved, jeg er 40 år gammel, jeg har fået et barn, og jeg har et par 70G bryster,” forklarede hun til Vogue.
De er mine egne
Hun tilføjede, at hun ikke have fået hjælp fra plastikkirurgi.
”Og de er stadig ægte. Når de er falske, sidder de der stadig perfekte, når du tager bh’en af! Mig, nej, nej. Så jeg bliver nødt til at løfte dem! Jeg bliver nødt til at sætte kjolerne hertil, så bh’erne – Arg, det hele er, årh, for pokker! sagde hun til bladet omkring sin irritation.
Læs også: Jennifer Love Hewitt vil forsikre sine bryster
Det er ikke første gang, at Vergara har fortalt om sit had/kærlighedsforhold om sine bryster.
De skal væk!
I 2010 udtalte hun til bladet Self:
”Da jeg var 13 år gammel, fik jeg de her latterlige bryster. Jeg ville have plastikkirurgi. Jeg sagde til min mor ’så snart jeg bliver ældre, skal de her bryster væk’. Hun sagde ’Sofia, hold kæft. Når du er 18, bliver det anderledes’.”
Irritationsmomentet blev dog heldigvis vendt til noget positivt senere hen:
”Jeg sagde ’hvorfor skulle jeg have lyst til at have de her kasser? Jeg bruger 75E’. Det er svært at finde tøj. Lige meget hvad jeg har på, så ligner jeg en stripper. Når det så er sagt, er jeg taknemmelig over at have dem. Og ærligt talt, så har de hjulpet mig meget i min karriere. Og jeg har altid følt mig sexet.”
Læs også: Barmfagre modeller snydt af lumsk dildotrick på live-TV
Siden det interview har hun umiddelbart fået større bryster i. Det har nok gjort det endnu sværere for hende at finde det rette tøj, men det kommer nok ikke i vejen for hendes karriere på nogen måde.
AOP / Splash//

Læs artiklen her: Sofia Vergara om sine bryster: De er ægte!
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk