Sylvester Stallone køber sig til søsters tavshed

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2013-01-24 18:50:01

Sylvester Stallone havde i al hemmelighed indgået en aftale til mange millioner med sin afdøde halvsøster blandt påstande om, at han misbrugte hende gennem flere år.
Stjernen fra ’Rocky’ forhandlede sig for 16 år siden til at give Toni-Ann Filiti 11,2 mio. kr. plus lidt over 93.000 kroner om måneden resten af hendes liv, såvel som et beløb på ca. 280.000 kroner om året til psykiatrisk behandling og udgifter til medicin og anden behandling, skriver exposay.com.
Ifølge aviserne – som det blandt andet er blevet udlagt af avisen New York Post – kom Filiti med ’påstande om svie og smerte, inklusiv psykiske skader’ mod Stallone, som ’vedholdende afviste og fortsatte med at afvise og bestride alle påstande om at have gjort noget forkert’.
Læs også: Se veltrimmet Stallone i traileren for hans nye film ‘Bullet To The Head’
Kilder siger, at Filiti – som døde sidste august i en alder af 48 år – truede med et søgsmål, men den 66-årige stjerne foreslog et forlig, før det kom så vidt.
Stallones mor, Jacqueline, siger, at forliget var et resultat af et ’en hård prøvelse’ og at Stallone var offer for afpresning.
Hun sagde: ”Det var ikke mere end en hård prøvelse. Toni-Ann var på 65 smertestillende piller om dagen, og hun truede Sylvester. En stofmisbruger vil gøre alt. Da Sylvester blev berømt, skulle hun ikke gøre meget. Han forsøgte at hjælpe hende. Han gav efter.”
Læs også: Plastikkirurg rystet over Stallones mor
”Der var for mange modstridende historier. Dengang [i 1987] var han meget populær, og hans advokater sagde, ’giv hende noget, så hun holder kæft’.”
Men Filitis 19-årige søn, Edd, svarer igen: ”De har gjort min mor til det sorte får,” og påstår, at Filiti forklarede ham om påstandene om misbrug ved at ’råbe om [dem] igen og igen’, mens hun lå på hospitalet i Florida sidste år.
En repræsentant for Stallone sagde: ”Desværre finder kendte, politikere og atleter ofte dem selv i centrum for afpresning fra familiemedlemmer og tilknyttede mennesker, som fabrikerer påstande, for at få penge ud af dem.”
//

Fortsæt med at læse her: Sylvester Stallone køber sig til søsters tavshed
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk