Alt om Thermage (Thermacool/Thermalift) behandling

Thermage, Thermacool eller Thermalift som behandlingen også bliver kaldet, er en teknik som bruges til at optramme og foryngre huden i ansigtet eller på kroppen.

Thermage-teknikken blev allerede udviklet i 1995Thermage-teknikken blev allerede udviklet i 1995 og er idag en velprøvet og påskønnet metode for hudopstramning. Frem til idag er over 200.000 behandlinger blevet udført på klinikker verden over.

Thermage er en enkel behandling, stort set helt uden bivirkninger. Den bruges den på flere områder, først og fremmest i ansigtet (Thermalift) men også på kroppen.

Blandt de mest populære behandlingsområder for Thermage kan er panden, omkring øjnene, kinder, nasolabialrynke, hage, kæbelinie og hals, mave, lår og bagdel.

Aktiverer hudens egne fornyelsesmekanismer

Thermage virker ved at man under kontrollerede forhold opvarmer hudens dybere lag, Dermis, med hjælp af radiobølger.

Dermis består hovedsageligt af et protein som bliver kaldt kollagen. Når vi ældes brydes kollagenet ned hurtigere end det genopbygges. Den avtagende kollagetætheden i underhuden resulterer i rynker og slaphed.

Når radiobølgerne som sendes ud ved Thermage når en dybde på 1-3 mm ned i huden, omvandles de til varme. Den stigende varme skaber en kontrolleret “skade” nede i huden. Kroppens naturlige helningsproces reagerer på skaden ved at genopbygge en ny kollagenstruktur som fylder og opstrammer huden.

Igennem at kombinere dyb opvarmning med nedkølning af hudens øverste lag (for at undgå brændskader) blev teknikken Thermacool opfundet.

Idag findes der flere forskellige metoder for hudopstramning ved hjælp af radiobølger. Thermage (Thermacool) er dog den oprindelige metode og dermed også den mest gennemprøvede metode for denne type af behandling.

Behandlingsinformation for Thermage (Thermacool)

En Thermagebehandling tager ca 1-2 timer at gennemføre. Bortset fra en midlertidig rødmen er bivirkninger meget sjældne og i de tilfælde de forekommer meget kortvarige.

Behandlingsinformation for Thermage (Thermacool)Behandlingen inledes med at huden i de aktuelle områder mærkeres med et ternet mønster. Hver tern i mønstret behandles så med en eller flere pulser fra Thermagemundstykket. Hver puls varer i 2-7 sekunder.

For at behandle hele ansigtet bruges der ca 400-600 thermagepulser. Antallet varierer alt efter hvilket område der skal behandles. Når pulsen affyres gennem thermacoolmundstykket føles det først koldt og derefter føles det mærkbart varmt. Behandleren justerer styrken i hver puls . Behandlingen skal mærkes men ikke gøre ondt.

Efter behandlingen opstår der ofte rødme og en vis opsvulmning, den aftager dog efter nogle få dage. Du kan opleve at at huden brænder lidt men det gør ikke ondt. Umiddelbart efter behandlingen kan du vende tilbage til dine daglige aktiviteter som arbejde, træning, venner o.s.v. ligesom du kan sminke dig lige efter behandlingen.

Hvilke resultater kan jag forvente mig af en Thermagebehandling?

Thermage udføres ofte som en engangsbehandling men kan gentages for forstærket effekt. Behandlingsresultatet ses delvist direkte efter behandlingen men tiltager over tid i op til 6 måneder.

  1. Behandlingsresultatet er altid individuelt men Thermage passer bedst til patienter mellem 30 og 60 år med en vis hudslaphed.
  2. Det er vigtigt at være sig bevidst om at det ved ansigtbehandlinger (Thermalift) handler om opstramningeffekter i millimeter i forhold til f.eks et kirurgisk ansigtsløft hvor det drejer sig om centimeter.
  3. Ved behandling af f.eks mave, hofter, lår eller arme kan betydligt større hudopstramninger opnås. Thermage kan dog heller ikke i disse tilfælde erstatte plastikkirurgiske indgreb som arm-, lår- eller maveplastik.
  4. Resultaterne som opnås ved Thermage er “permenente” på den måde at de ” vrider klokken tilbage” et antal år. Aldringen fortsætter dog derefter fra det nye og forbedrede udgangspunkt.

Priser for Thermage (Thermacool)

Priser for Thermage (Thermacool)Priserne for en Thermage behandling varierer fra 10.000-40.000 kr afhængig af hvilken/hvilke områder som behandles. Et enkelt lokalt område i ansigtet koster ca. 12.000 kr mens en hel ansigtopstramning koster optil 38.000 kr.

At behandle f.eks maven med Thermage koster ca. 30.000 kr.

Thermage – yderligere information och muligheder

Diskutere Thermage (Thermacool/Thermalift), lær dig mere eller ta det næste skridt med hjälp af linkene nedenfor.

(kommer snarest)

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk